bursa_locurilor_de_munca_2

06.11.2015 – Bursa locurilor de muncă la Văleni-Dâmbovița

ESTETIC CLAS S.R.L. în parteneriat cu TOP MASTER S.R.L  are deosebita plăcere de a vă invita să participați la BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ, organizata în cadrul Proiectului POSDRU/138/5.2/G/133735 cu titlul „Angajarea mai importanta decât agricultura!”

Evenimentul va avea loc vineri, 06 noiembrie 2015, în localitatea Văleni-Dâmbovița, Str. Primăriei, Județul Dâmbovița, începând cu ora 11.

Evenimentul  este orientat în direcția îmbunătățirii capacității de ocupare a șomerilor și a persoanelor inactive, propunându-și să-i susțină în demersurile lor de ocupare a unui loc de muncă.

La acesta vor participa firme de profil din județul Dâmbovița, care au disponibile locuri de muncă în domeniile Construcții, Înfrumusețare și Comerț. Tot în cadrul Bursei, vor fi puse la dispoziție locurile de muncă vacante la nivelul Județului Dâmbovița în domeniile menționate.

Sunt așteptate să participe la eveniment persoane aparținând grupului țintă al proiectului, precum și orice alte persoane interesate de acesta.

Posted in Noutăți.