Acest site este cofinanţat din Fondul SocialEuropean prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României
 • Operator masini unelte cu comanda numerica

  Cod COR/ NC: 8211.2.1

  Nivel de calificare: II
  Durata cursului: 720 h
  Condiţii de acces: minim 10 clase

  Descrierea ocupatiei: Operatorul la masini – unelte cu comanda numerică se ocupă în principal cu aprovizionarea locului de munca cu materiale si semifabricate, aprovizionarea locului de muncă cu SDV-uri, studierea documentaţiei de execuţie, programarea maşinii unelte cu comanda numerică – stabilirea originii coordonatelor, reglarea iniţială a maşinii unelte cu comanda numerică, reglarea statică a sculelor şi montarea dispozitivelor de fixare, prelucrarea lotului de piese, controlul pieselor executate pe maşini unelte cu comandă, depozitarea şi expediţia pieselor prelucrate, asigurarea funcţionării maşinilor-unelte cu comanda numerica, planificarea activită proprii si organizarea locului de munca, precum si cu organizarea cadrului general de deschidere si închidere a activitatii la locul de munca.

 • Masinist utilaje cale si terasamente

  Cod COR/ NC: 8332.2.1

  Nivel de calificare: II
  Durata cursului: 720 h
  Condiţii de acces: minim 10 clase

  Descrierea ocupatiei:

  Maşinistul pentru utilaje de cale şi terasamente este muncitorul care foloseşte sau serveşte (conduce, amplasează, manevrează, supraveghează, întreţine, repară) în mod permanent instalaţii, agregate şi utilaje fixe sau mobile cu ajutorul cărora se execută lucrări de terasamente şi lucrări de construcţie, întreţinere şi reparare a căii ferate.

  Cursul a fost deschis pe data de 22.09.2014. Sunt 2 clase de câte 28 de cursanţi.
  Pe data de 15.12.2014 s-a deschis o nouă clasă de Maşinist utilaje cale si terasamente cu un numar de 28 de persoane. Programul cursului pentru cea de-a patra clasa a inceput in data de 22.12.2014.
  În data de 11.03.2015, două dintre cele patru clase au terminat cursurile și au susținut examenul în perioada 12- 13martie astfel: 12 martie- susținerea probei teoretice si 13 martie- sustinerea probei practice. Participarea la examen și absolvirea acestuia s-a realizat în proporție de 100 %.
 • Operator introducere, validare si prelucrare date

  Cod COR/ NC: 4113.2.1

  Nivel de calificare: II
  Durata cursului: 720 h
  Condiţii de acces: minim 10 clase

  Descrierea ocupatiei:

  Operatorul introducere, validare şi prelucrare date introduce şi validează date pe suport electronic, prelucrează date (efectuează operaţii de calcul având la bază datele introduse, interoghează, sortează, filtrează date), gestionează suporturile magnetice, transpune pe suporţi de stocare datele introduse, răspunde de conformitatea datelor introduse cu documentele primare, salvează periodic şi în situaţii critice datele introduse, păstrează copiile de siguranţă ale datelor salvate, restaurează la nevoie datele salvate și îi ajută pe utilizatori să-şi recupereze informaţiile.

  În perioada 11.03.2015 – 31.07.2015, se va desfășura cu un numar de 28 de cursanți, cursul de calificare "Operator introducere, validare și prelucrare date", cu o durata de 720 de ore – dintre care 240 de ore activitate teoretica si 480 de ore activitate practica.
 • Lucrator in comert

  Cod COR/ NC: 5220.1.1

  Nivel de calificare: I
  Durata cursului: 360 h
  Condiţii de acces: minim 8 clase

  Descrierea ocupatiei:

  Lucrătorul în comerţ se ocupă în principal cu comunicarea cu clienţii magazinului (punctului de vânzare), organizarea cadrului general de deschidere şi închidere a activităţii magazinului (punctului de vânzare), efectuarea vânzării, încasarea contravalorii mărfii, prezentarea produselor şi serviciilor aferente vânzării, promovarea imaginii magazinului (punctului de vânzare), menţinerea stocurilor şi necesarului de monetar de rezervă, verificarea stocurilor cu vânzările, întocmirea documentelor specifice activităţii de vânzare, precum şi raportarea activităţii de vânzare.

  Cursul a fost deschis pe 20.10.2014 cu o clasă de 28 de cursanţi
 • Confectioner produse textile

  Cod COR/ NC: 7435.2.3

  Nivel de calificare: II
  Durata cursului: 720 h
  Condiţii de acces: minim 10 clase

  Descrierea ocupatiei:

  Confecţionerul articole textile execută operaţii de croire, coasere pe diferite maşini, călcare, finisare şi ambalare a articolelor de îmbrăcăminte.

  În perioada 16.03.2015 – 05.08.2015 se va desfășura, cu un număr de 28 de cursanți, cursul de confectioner produse textile, cu o durata de 720 de ore, dintre care 240 de ore activitate teoretica și 480 de ore activitate practică.
 • Cosmetician

  Cod COR/ NC: 5141.3.1

  Nivel de calificare: III
  Durata cursului: 1080 h
  Condiţii de acces: 12 clase si diploma de bacalaureat

  Descrierea ocupatiei:

  Cosmeticianul se ocupă în principal cu acordarea de consultanţă cosmetică, stabilirea schemei de tratament, programarea clientelei, executarea tratamentului cosmetic, executarea retuşurilor şi machiajelor, executarea vopsitului genelor şi sprâncenelor, executarea epilatului, aprovizionarea cu materiale cosmetice, igienizarea locului de muncă, încasarea contravalorii serviciilor prestate.

 • Frizer-coafor- manichiurist- pedichiurist

  Cod COR/ NC: 5141.2.1

  Nivel de calificare: II
  Durata cursului: 720 h
  Condiţii de acces: minim 10 clase

  Descrierea ocupatiei:

  Frizerul – Coaforul – Manichiuristul – Pedichiuristul se ocupa cu programarea clientelei, executarea coafurilor, coafurilor stil (pentru nunti, ocazii speciale,carnavaluri etc.), ondulatiei permanente, tratamentelor capilare, tunsorii pentru femei, vopsirii parului, spalarii parului, executarea tunsorii pentru barbati, executarea barbieritului, executarea ingrijirilor faciale si capilare, executarea masajului pentru maini, executarea si finisarea manichiurii, executarea masajului pentru picioare, executarea si finisarea pedichiurii.

  Cursul a fost deschis pe data de 01.10.2014, cu o clasă de 28 de cursanţi
  În data de 24.02.2015, cursul de frizer-coafor-manichiurist-pedichiurist s-a încheiat, iar în data de 28.02.2015, s-a susținut examenul de absolvire ce a constat într-o probă teoretică și una practică. Participarea la examen și absolvirea acestuia s-a realizat în proporție de 100 %.
Vreau sa ma inscriu

Despre noi

S.C. ESTETIC CLAS S.R.L. este înfiinţată în anul 2000 si are ca obiect principal de activitate "Alte forme de învaţamânt n.c.a.", cod CAEN 8559. Principala activitate constă în formarea profesională continuă şi activitatea de consiliere şi mediere a muncii, realizate la un standard înalt de calitate

Cursurile realizate de SC ESTETIC CLAS SRL acoperă diverse domenii de activitate (construcţii, petrochimie, educatie si antreprenoriat, mecanic si electromecanica, auto, sanatate, comert si alimentatie publica, silvicultură şi agricultură) şi se adresează tuturor acelor interesaţi de evoluţia în carieră.

Contactati-ne

Bld. Libertatii, nr.2
 Complex Mondial, Et 2
 Targoviste, Dambovita

Telefon: 0733/062 101
Telefon: 0720/248 086

Fax: 0345.815.888

Email: estetic_clas@yahoo.com