Estetic-Clas | Pagina oficiala

Estetic-Clas.ro

Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Operator date cu caracter personal - Cod: 23292

Estetic-Clas | Pagina oficiala

Prezentare rezultate

In perioada 01.07.2011 – 30.06.2013 S.C.ESTETIC CLAS SRL , in parteneriat cu S.C.CONFORT SA a implementat proiectul cu titlul ”Calificarea/recalificarea angajatilor, o sansa in plus pentru dezvoltarea sectorului constructii.”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Contract cod POSDRU/108/2.3/G/79290.

Obiectivul general al proiectului a vizat cresterea nivelului de calificare a angajatilor in sectorul constructii din Regiunea Sud Muntenia, prin sprijinirea participarii la programele de formare profesionala continua, in corelatie cu cerintele pietei muncii si a standardelor Uniunii Europene.

Obiective specifice: Accesul unui numar de 400 de angajati din grupul tinta la servicii profesionale de consiliere in cariera, dezvoltare profesionala si personala, in conformitate cu standardele Uniunii Europene. Accesul unui număr de 300 de angajaţi dintre cei consiliati la programele de formare profesionala continua, in vederea obtinerii unei calificari si cresterii adaptabilitatii acestora la conditiile actuale ale pietei muncii si stimularea lor pentru a participa cu maxim interes la cursurile organizate, prin oferirea de premii pe criterii bine stabilite.

Ca rezultate, precizam ca dintr-un numar de 518 persoane consiliate, au participat la cursurile de formare profesionala un numar de 352 de persoane, finalizand cu certificat de absolvire un numar de 347 de persoane in diferite meserii din domeniul constructiilor.

REZULTATE
PROGRAME DE FORMARE PROFESIONALA DERULATE IN CADRUL PROIECTULUI POSDRU/108/2.3/G/79290 FINALIZATE CU CERTIFICARE / NUMARUL DE PARTICIPANTI CERTIFICATI NIVEL 1
LUCRATOR FINISOR IN CONSTRUCTII 44 persoane
VOPSITOR INDUSTRIAL 55 persoane

PROGRAME DE FORMARE PROFESIONALA DERULATE IN CADRUL PROIECTULUI POSDRU/108/2.3/G/79290 FINALIZATE CU CERTIFICARE / NUMARUL DE PARTICIPANTI CERTIFICATI NIVEL 2
DULGHER-TAMPLAR-PARCHETAR 28 persoane
OPERATOR LA PRELUCRAREA MASELOR PLASTICE 27 persoane
ELECTRICIAN IN CONSTRUCTII 27 persoane
FIERAR BETONIST, MONTATOR PREFABRICATE 23 persoane
INSTALATOR INSTALATII TEHNICO-SANITARE SI DE GAZE 49 persoane
MONTATOR PERETI SI PLAFOANE DIN GHIPS-CARTON 25 persoane
ZIDAR-PIETRAR-TENCUITOR 19 persoane
MASINIST UTILAJE CALE SI TERASAMENTE 50 persoane

Invitatie conferinta incheiere
Agenda evenimentului

27.03.2013 Campanie de constientizare

Campanie de constientizare in cadrul proiectului POSDRU/108/2.3/G/79290
S.C.ESTETIC CLAS SRL in calitate de solicitant si S.C.CONFORT DAMBOVITA SA in calitate de partener in cadrul proiectului “Calificarea/recalificarea angajatilor o sansa in plus pentru dezvoltarea sectorului constructii” Contract POSDRU/108/2~3/G/79290, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013 - "Investeste in oameni !”, va invita sa participati, Miercuri, 27 Martie incepand cu orale 16.00, la evenimentul de constientizare al proiectuluí mai sus mentionat.
Invitatie eveniment
Agenda eveniment

Galerie foto eveniment

Invitatie

S.C.ESTETIC CLAS SRL in calitate de solicitatant si S.C.CONFORT DAMBOVITA SA in calitate de partener in cadrul proiectului “Calificarea/recalificarea angajatilor, o sansa in plus pentru dezvoltarea sectorului constructii” Contract POSDRU/108/2.3/G/79290, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 – “Investeste in oameni !”, va invita sa participate, Miercuri 21 Martie” orele 17.00, la evenimentul de constientizare al proiectului mai sus mentionat.

Invitatie eveniment

Articole de presa

Lansare proiect POSDRU 79290

Marti , 20 DECEMBRIE 2011 a avut loc lansarea proiectului . POSDRU/108/2.3/G/79290 cu titlul "Calificarea/recalificarea angajaţilor, o şansă în plus pentru dezvoltarea sectorului construcţii !"

Proiectul este cofinanţat prin Fondul Social European, Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013, Axa Prioritară 2 "Corelarea învăţării pe tot parcursul vieţii cu piaţa muncii", Domeniul Major de Intervenţie 2.3 „Acces si participare la formare profesională continuă"

Obiectivul proiectului:

Obiectivul general al proiectului vizeaza cresterea nivelului de calificare a angajatilor in sectorul constructii din Regiunea Sud Muntenia, prin sprijinirea participarii la programele de formare profesionala continua (FPC), in corelatie cu cerintele pietei muncii si a standardelor Uniunii Europene.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt :

- Accesul unui numar de 400 de angajati din grupul tinta la servicii profesionale de consiliere in cariera, dezvoltare profesionala si personala, in conformitate cu standardele UE. Accesul unui număr de 300 de angajaţi dintre cei consiliati la programele de formare profesionala continua, in vederea obtinerii unei calificari si cresterii adaptabilitatii acestora la conditiile actuale ale pietei muncii, si stimularea lor pentru a participa cu maxim interes la cursurile organizate, prin oferirea de premii pe criterii bine stabilite.

- Promovarea beneficiilor formarii profesionale continue in randul angajatilor, a intreprinderilor din constructii si a grupurilor interesate (printre care si furnizorilor de formare continua).

- Furnizarea de formare profesionala pentru angajatii din grupul tinta pentru calificari din domeniul constructiilor prin utilizarea unor echipamente-suporturi de curs inovative, care vor contribui la cresterea productivitatii angajatilor,

- Obiectivele proiectului sunt in concordanta cu obiectivele specifice Axei 2 respectiv obiectivul POSDRU, aceste obiective conduc la dezvoltarea resurselor umane respectiv sprijinirea angajatorilor pentru facilitarea participarii la formarea profesionala continua.

- Astfel are loc si o crestere a adaptabilitătii intreprinderilor la schimbarile economice, cea mai valoroasa achizitie fiind investitia in capitalul uman.Implementarea proiectului va permite formarea profesionala a angajatilor din grupul tinta in meserii de actualitate din domeniul constructiilor civile, constructiilor industriale si constructiilor de drumuri si poduri, oferindu-le astfel, prin recalificare, cresterea competitivitatii acestora pe piata muncii si sansa de a-si pastra locurile de munca.

Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul proiectului la adresa www.estetic-clas.ro

Conferinta de lansare a proiectului s-a desfasurat la Hotel Restaurant Nova str. Arsenalului nr.14, Targoviste, Dambovita. La acest eveniment au raspuns invitatiilor de participare urmatoarele persoane :

Nr. crt

NUME PRENUME

FUNCTIE

INSTITUTIE/ORGANIZATIE

1

Cracanel Ioana

Insp. Resurse umane

SC AXA CONSTRUCT SRL

2

Gheorghe Soare

Director General

SC BIANDRA SRL

3

Cristian Diaconescu

Direcor General

SC DIANA GROUP SA

4

Ioana Nita

Inginer

SC AMIRAS SRL

5

Teodor Banica

Consilier

FUNDATIA PENTRU DEZVOLTAREA POPOARELOR

6

Giuseppe Centola

SC CONFORT DAMBOVITA SA

7

Nicolae David

Director tehnic

SC CONFORT DAMBOVITA SA

8

Gheorghe Gilia

Consilier

SC PETROM SA

9

Dan Gruia

Specialist credite

UNICREDIT TIRIAC

10

Dan Ciobanu

Director

TV „COLUMNA"

11

Mihai Dumitrescu

Operator Imagine

TV „COLUMNA"

12

Cristian Stoicescu

Director Financiar

SC CONFORT DAMBOVITA SA

13

Catalin David

Inginer

SC CONFORT DAMBOVITA SA

14

Cezar Fratila

"Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013"

"INVESTESTE IN OAMENI"

FONDUL SOCIAL EUROPEAN

Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013

Axa prioritară „Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii"

Domeniul major de intervenţie 2.3 „Acces si participare la formare profesională continuă"

Titlul proiectului: "Calificarea/recalificarea angajaţilor, o şansă în plus pentru dezvoltarea sectorului construcţii !" Contract nr. POSDRU/108/2.3/G/79290

AGENDA

15.00 - 15.30

Înregistrarea şi primirea participanţilor

15.30 - 15.45

Deschiderea oficială a Conferinţei

Domnul prof. Virgil Stefan - Manager de proiect

15.45 - 16.15

Discursurile invitatilor

16.15. - 16.30

Pauza de cafea

16.30 - 17.00

Prezentarea proiectului în contextul implementării POSDRU în România

Domnul prof. Virgil Stefan - Manager de proiect

17.00 - 17.30

Prezentarea sinergiilor între parteneri

Domnul Florian Galmeanu - Director General S.C.CONFORT DAMBOVITA SA - partener in cadrul proiectului

17.30 - 18.30

Prezentarea activităţilor şi rezultatelor proiectului

Domnul prof. Virgil Stefan - Manager de proiect

18.30 - 19.00

Discuţii, întrebări, concluzii

Moderator : Domnul Consilier Formare Profesionala Adrian Lazar - Responsabil tehnic in cadrul proiectului

19.00

Masa de seara

Invitatie eveniment

Filmare si imagini eveniment

Estetic-Clas | Pagina oficiala
Estetic-Clas | Pagina oficiala

Investeşte în oameni!

FONDUL SOCIAL EUROPEAN
Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013
Axa prioritară 2. "Corelarea învăţării pe tot parcursul vieţii în piaţa muncii"
Domeniul major de investiţie 2.3 "Acces şi participarea la Formare Profesională Continuă" Numărul de identificare al contractului : POSDRU/108/2.3/G/79290
Titlul proiectului: Calificarea/recalificarea angajatilor, o sansa in plus pentru dezvoltarea sectorului constructii.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei